Stille Omgang 2022

Hierbij de laatste informatie over de activiteiten die worden georganiseerd in het weekend van de Stille Omgang (19-20 maart 2022).

Hoewel er nog veel onzeker is, gaan wij er vanuit dat we in 2022 weer in traditionele vorm de Stille Omgang kunnen organiseren.

Als bestuur realiseren wij dat dit voor enkelen van u (teveel) risico met zich mee kan brengen. Daarom stellen wij het op prijs om uw ideeën, zorgen en gedachten te horen. Wij houden ondertussen rekening met diverse scenario’s zoals we dat ook het afgelopen jaar hebben gedaan. Vooralsnog hopen we weer op een grote opkomst en wij zullen er alles aan doen om dit in een veilige omgeving te organiseren. Heeft u suggesties of vragen over deelname, laat het ons weten.

Uw input hierbij is van groot belang!

Stuur uw reactie naar info@stille-omgang.nl of

Gezelschap van de Stille Omgang te Amsterdam

Wethouder Rijkboerweg 103

1165 NK HALFWEG