Aanmelden voor de Stille Omgang2020-11-21T09:26:50+01:00

Aanmelden voor de Stille Omgang

Op deze pagina kunt u zich aanmelden als deelnemer aan de Stille Omgang. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier op deze pagina.

U kunt kiezen uit een mis op twee locaties op verschillende tijdstippen. Aansluitend loopt u de Stille Omgang met de aanwezigen in deze kerk. Jongeren kunnen zich via het formulier aanmelden voor de locatie Mozes en Aäreon.

Voor de deelname aan de Stille Omgang wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd. Hiermee financieren wij de verkeersregelaars, benodigde dranghekken en sanitaire voorzieningen voor de deelnemers.

Let op! Als u zich wilt aanmelden voor de volgende Stille Omgang, lees dan eerst het volgende persbericht. (Klik op het plaatje).

Over de aanmelding – Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Wij nemen uw gegevens op in een databank en zullen deze uitsluitend gebruiken voor het verzenden van nieuws en correspondentie m.b.t. de Stille Omgang.

Het door u ingevulde e-mailadres wordt gebruikt voor de bevestiging van deelname en andere relevante berichten voor uw deelname aan de Stille Omgang. U kunt ons verzoeken om uw gegevens te verwijderen door een email te sturen naar info@stille-omgang.nl.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan, lees dan de volledige privacyverklaring.

Privacyverklaring

Aanmeldformulier Stille Omgang

Ga naar de bovenkant