Aanmelden voor de Stille Omgang2024-01-08T21:35:34+01:00

Aanmelden voor de Stille Omgang

Op deze pagina kunt u zich aanmelden als deelnemer aan de Stille Omgang als u niet met een georganiseerde groep reist. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier op deze pagina. U kunt dan kiezen uit twee locaties om deel te nemen:

  1. Jozefkerk ookwel “De Papagaai”; Kalverstraat 58 te Amsterdam; deze locatie is voor individuele deelnemers of kleine groepjes (tot 10 personen). U ontvangt hier tevens aanvullende informatie over de Stille Stille Omgang. U kunt om 20.30 uur deelnemen aan de Heilige Mis. Na de mis zijn er groepen die starten om 21.30 uur, 22.30 uur en 23.30 uur. U eindigt op “Het Spui”.
  1. Onze Lieve Vrouwe Kerk, Keizersgracht 220; hier vindt de Jongerenviering plaast. Programma begint om 20.15 uur en om 22:00 uur Heilige Mis; Lopen Stille Omgang om 23:00 uur. Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/jSH1y3xZjvPbv7mF6

Voor de deelname aan de Stille Omgang wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd. Hiermee financieren wij de verkeersregelaars, benodigde dranghekken en sanitaire voorzieningen voor de deelnemers.

Als u met een lokaal georganiseerde groep (zustergezelschap) reist, dan hoeft u zich niet apart aan te melden.

Over de aanmelding – Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Wij nemen uw gegevens op in een databank en zullen deze uitsluitend gebruiken voor het verzenden van nieuws en correspondentie m.b.t. de Stille Omgang.

Het door u ingevulde e-mailadres wordt gebruikt voor de bevestiging van deelname en andere relevante berichten voor uw deelname aan de Stille Omgang. U kunt ons verzoeken om uw gegevens te verwijderen door een email te sturen naar info@stille-omgang.nl.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan, lees dan de volledige privacyverklaring.

Aanmeldformulier Stille Omgang

Indien u niet met een Zustergezelschap reist, krijgt (na verzending van het formulier) u in de week voor De Stille Omgang bericht in welke Kerk u naar de mis kan gaan en op welk tijdstip de mis begint. Na de mis kunt u zich bij de groep aansluiten om gezamenlijk te lopen.

Ga naar de bovenkant