Aanmelden voor de Stille Omgang

Op deze pagina kunt u zich aanmelden als deelnemer aan de Stille Omgang. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier op deze pagina.

  • Vanuit het land zijn er lokale groepen (zogenaamde zustergezelschappen). Wilt u aansluiten bij een van deze zustergezelschappen? Zoek dan naar een groep bij u in de buurt via onderstaande landkaart en geeft dat aan bij het invullen van het formulier.
  • Wilt u liever niet deelnemen aan een lokale groep? Dan kunt u ook aansluiten bij een van de eucharistievieringen in de stad. Geef dan ‘Amsterdam’ op als locatie.

Voor de deelname aan de Stille Omgang wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd. Hiermee financieren wij de verkeersregelaars, benodigde dranghekken en sanitaire voorzieningen voor de deelnemers.

Over de aanmelding – Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Wij nemen uw gegevens op in een databank en zullen deze uitsluitend gebruiken voor het verzenden van nieuws en correspondentie m.b.t. de Stille Omgang.

Het door u ingevulde e-mailadres wordt gebruikt voor de bevestiging van deelname en andere relevante berichten voor uw deelname aan de Stille Omgang. U kunt ons verzoeken om uw gegevens te verwijderen door een email te sturen naar info@stille-omgang.nl.

Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan, lees dan de volledige privacyverklaring.

Aanmeldformulier Stille Omgang

Indien u niet met een Zustergezelschap reist, krijgt (na verzending van het formulier) u in de week voor De Stille Omgang bericht in welke Kerk u naar de mis kan gaan en op welk tijdstip de mis begint. Na de mis kunt u zich bij de groep aansluiten om gezamenlijk te lopen.