/Zustergezelschappen
Zustergezelschappen2018-09-25T15:06:48+00:00

Zustergezelschappen

De Zustergezelschappen zijn onafhankelijke organisaties die in goede afstemming met het Gezelschap van de Stille Omgang Amsterdam de reis naar Amsterdam organiseren. Ze gaan gezamenlijk op pad en vieren als groep de mis. Daarna lopen ze de Stille Omgang en reizen ze als groep weer terug. Deelnemers betalen samen de huur van de bus en eventuele overige kosten.

U kunt de lijst met Zustergezelschappen en hun contactgegevens bekijken via deze link. Let op! U moet inloggen of ingelogd zijn om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Jaarvergadering 2018

Geachte leden van de Zustergezelschappen van de Stille Omgang,

De vergadering heeft plaats op 27 oktober, twee weken later dan gebruikelijk.

Van harte nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze jaarvergadering op zaterdag 27 oktober a.s., in de Goede Herder in Amsterdam Buitenveldert – Van Boshuizenstraat 420,  1082 BA Amsterdam.

De bijeenkomst zal beginnen met een Eucharistieviering om 11.00 uur.

Pastoor Eugene Jongerden zal voorgaan in de Eucharistieviering. Wij zullen onder muzikale begeleiding van de organist de vaste gezangen van deze Eucharistieviering ten gehore brengen.

Zie voor informatie over bovengenoemde kerk: www.rkamstelland.nl/DGH . Deze kerk is goed te bereiken met openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor auto’s in de nabijheid van de kerk. Voor telefonische bereikbaarheid tijdens deze bijeenkomst:  06-31968844 (Jeroen Brenninkmeijer)

Aansluitend aan de Eucharistieviering (11.00 uur) zal de jaarvergadering beginnen om ongeveer 12.15 uur en we sluiten deze af rond 14 uur.