Steun de Stille Omgang

De Stille Omgang is een vrijwilligersorganisatie die jaarlijks de Stille Omgang organiseert. U kan ons financieel steunen (NL61 INGB 0000212031, t.n.v. Gezelschap Stille Omgang Amsterdam), maar we zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers die ons in de nacht van de Stille Omgang kunnen helpen. Indien u donateur wilt worden, dan kunt u zich hier inschrijven. Als dank ontvangt u het boek “Het Mirakel van Amsterdam” als welkomstgeschenk.

Stichting Steun

Voor structurele ondersteuning van onze organisatiekosten, is er ook de Stichting Steun opgericht. Deze werft actief fondsen voor grotere projecten zoals de websites, specifieke publicaties over de Stille Omgang en andere initiatieven rondom de Stille Omgang. Op de pagina van de stichting treft u meer informatie aan over de doelstellingen en het bestuur van de Stichting Steun.

Donateur

U kunt zich opgeven als donateur van het Gezelschap van de Stille Omgang. U ontvangt dan als welkomstgeschenk het boek “Het Mirakel van Amsterdam”. Als donateur verbindt u zich aan een jaarlijkse bijdrage aan onze organisatie. Deze jaarlijkse bijdrage heeft een minimum van € 25 maar u bent natuurlijk vrij om een hoger bedrag bij te dragen.

Lidmaatschap

Door het lidmaatschap van het Gezelschap van De Stille Omgang verzekert u zich van regelmatige informatie m.b.t. de organisatie van de jaarlijkse stille omgang en alles wat daaromheen gebeurt. Met uw vrijblijvende bijdrage ondersteunt u ons in het compenseren van de kosten. Na opgave ontvangt u een welkomstbrief ter kennismaking.