Jongerenprogramma

Waarom een speciaal programma voor jongeren? Een kans voor ontmoeting met andere jongeren en met Christus. In 1345 vond er een wonder plaats in Amsterdam. Vanaf het begin heeft dit wonder een bijzondere rol gespeeld in de geschiedenis van de stad. God is bezig met Amsterdam, de mensen die er wonen en de mensen die er op bezoek komen. God is bezig met jou!

Duizenden mensen gingen je voor in het wandelen van de stille tocht die is ontstaan naar aanleiding van de bijzondere gebeurtenis. Wil jij hier een onderdeel van zijn? Neem deel aan het jongerenprogramma van de Stille Omgang, een programma voorafgaand aan het lopen van de omgang door de hoofdstad van Nederland.

MEER INFO  Facebook www.facebook.com/StilleOmgang. Twitter, Facebook en Instagram via: #SO2021

Vragen?: info@stille-omgang.nl.

Het thema voor 2021 was “Luisteren”. Kunnen we nog wel echt luisteren? Naar verhalen van elkaar. Kunnen we luisteren zonder onze eigen mening te geven? Zonder een ander te willen adviseren? Als we echt luisteren, wordt de ander gehoord. Wordt de ander gesterkt en gewaardeerd. Luisteren, naar elkaar en luisteren naar God. Laat het verhaal van de Ander bij jou binnen komen.

2022

Natuurlijk zal in 2022 weer een SO-jongerenprogramma worden georganiseerd. Heb je een idee of suggestie voor een workshop, laat het ons weten.

AANBIDDING EN H. MIS

Na het inhoudelijke deel zal er een korte aanbidding van het Allerheiligste. Daar op aansluitend volgt de H. Mis die we live mee zullen vieren met alle leeftijdsgroepen vanuit de Nicolaasbasiliek te Amsterdam.

DE STILLE OMGANG LOPEN

We hopen dat iedereen weer naar Amsterdam kan en mag komen. Dan lopen we in groepen in stilte De Stille Omgang. Tijdens de tocht zijn vijf punten waarop een gebedsintentie begint.

De intenties zijn:

1) Voor koning en vaderland

2) Voor zeevarenden en vluchtelingen

3) Voor de gevallenen

4) Voor de kerk, paus en de te herstellen eenheid onder de christenen

5) de intentie voor 2022 is nog niet bekend. In oktober wordt deze vast gesteld.

INFO

Wie: 16-35 jaar

Wat: Online jongerenprogramma Stille Omgang

Wanneer: zaterdag 19 maart

Vrijwillige donaties kunnen worden overgemaakt naar:
NL61 INGB 0000212031
t.n.v. Gezelschap Stille Omgang Amsterdam

Bekijk de foto’s van SO 2019