Jongerenprogramma

Waarom een speciaal programma voor jongeren? Een kans voor ontmoeting met andere jongeren en met Christus. In 1345 vond er een wonder plaats in Amsterdam. Vanaf het begin heeft dit wonder een bijzondere rol gespeeld in de geschiedenis van de stad. God is bezig met Amsterdam, de mensen die er wonen en de mensen die er op bezoek komen. God is bezig met jou!

Duizenden mensen gingen je voor in het wandelen van de stille tocht die is ontstaan naar aanleiding van de bijzondere gebeurtenis. Wil jij hier een onderdeel van zijn? Neem deel aan het jongerenprogramma van de Stille Omgang, een programma voorafgaand aan het lopen van de omgang door de hoofdstad van Nederland.

MEER INFO www.sojongeren.nl  Facebook www.facebook.com/StilleOmgang. Twitter, Facebook en Instagram via: #SO19

Vragen?: info@stille-omgang.nl.

Aanmelding wordt gewaardeerd, maar niet noodzakelijk. Aanmelden voor 2020 gaat via aanmelding@stille-omgang.nl

Het thema voor 2019 was ‘Vreugde’. Wat vervult jou van vreugde? Wat is vreugde? Is vreugde een individuele of collectieve aangelegenheid? Hoe zit dat met de rol van God?

Op zaterdag 16 maart 2019 vond in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam het Stille Omgang Jongerenprogramma plaats. Een uniek evenement in Nederland! Hieronder een prachtig fotoverslag van het programma en de Heilige Mis met mgr. Punt.

Bekijk de foto’s