Een boekje over de Stille Omgang, de jaarlijkse stille tocht in nachtelijk Amsterdam. Voor deelnemers en verbaasde toeschouwers, voor zielsverwanten en nieuwsgierigen. Want de Stille Omgang staat bol van de contrasten en roept veel vragen op.

De Stille Omgang wordt nu nog steeds door duizenden mensen uit het hele land gelopen. Dit is te danken aan de actieve betrokkenheid van de Zustergezelschappen, zij zorgen dat de groepen deelnemers naar Amsterdam komen en gezamenlijk de stille processie lopen.

In dit boekje leest u persoonlijke verhalen van jongeren van nu, jongeren van toen en mensen van alle tijden die zich betrokken voelen bij de Stille Omgang. We hopen dat u na het lezen geinspireerd raakt door dit fenomeen. Dat u zin krijgt om de volgende Stille Omgang (weer) mee te lopen. Want het lopen van de Stille Omgang is een beleving waarin de stilte zich in al haar schoonheid en kracht openbaart. En dat willen we graag voor de toekomst behouden.

Prijs van het boekje is € 6,00

Alle prijsvermeldingen zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen kunt u doen via E-mail: info@stille-omgang.nl of via het secretariaat van het Gezelschap van de Stille Omgang. Bij bestelling altijd uw postadres vermelden.