Beste leiders van de Zustergezelschappen en andere deelnemers, hierbij treft u de laatste informatie aan voor de Stille Omgang van 17 maart 2018.

Allereerst adviseren we alle deelnemers zich warm te kleden, de voorspellingen zijn een paar graden vorst met een harde oostenwind. Warm schoeisel, hoofdbedekking en goede handschoenen of wanten worden zeer aanbevolen. Bij calamiteiten belt u met onze logistieke leiders:

Jos Witteman 06-21626812 of Clemens Bouwens 06-51866042

Veiligheid tijdens het lopen: gelieve dit jaar vanaf de Warmoesstraat tot en met het einde van de Nes, twee aan twee te lopen. Hiermee voorkomen dat het in deze drukke straten tot dringen komt. Zorg regelmatig dat de groep bijeen blijft en niet in stukken uiteen valt. We hebben de ondernemers in de Warmoesstraat dit jaar een brief gestuurd met informatie en het verzoek om mee te werken aan een veilige omgeving voor u als deelnemers.

Kerklijst; gelieve deze link te klikken.

Gebedsintentie: Eucharistie = Leven. De overweging kunt u hier vinden.

U kunt dit bericht eenvoudig per e-mail delen door onderaan op het enveloppe symbool te klikken.

De aanrijdroute is gelijk aan vorig jaar:

  • Bussen die vanuit het oosten en zuiden komen, rijden aan via het Rokin tot aan de Dam, gaan dan linksaf naar de Spuistraat en volgen die tot aan het Spui. Nabij het Spui rijden de bussen direct naar links de Nieuwe Zijdsvoorburgwal op en stoppen ter hoogte van de Amerikaanse boekhandel.
  • Bussen die vanuit het westen komen, rijden aan via de Raadhuisstraat, draaien rechtsaf de Spuistraat in en volgen die tot aan het Spui. Nabij het Spui rijden de bussen direct naar links de Nieuwe Zijdsvoorburgwal op en stoppen ter hoogte van de Amerikaanse boekhandel.
  • Bussen die vanuit het noorden komen via de IJtunnel, volgen de Prins Hendrikkade en gaan bij de Martelaarsgracht links af, houden rechts aan en rijden de Spuistraat in tot aan het Spui. Nabij het Spui rijden de bussen direct naar links de Nieuwe Zijdsvoorburgwal op en stoppen ter hoogte van de Amerikaanse boekhandel.

Wij wensen u een inspirerende en mooie Stille Omgang toe en dat onze Heer ons vergezelt op pad.

Jeroen Brenninkmeijer, Voorzitter Gezelschap van de Stille Omgang Amsterdam